BALVITEN - Směs PKU, pekař domácí mouka nízkobílkovinná PKU, 500g
BALVITEN - Směs PKU, pekař domácí mouka nízkobílkovinná PKU, 500g
Více informací
Informace
Informace
Složení:
bezlepkový pšeničný škrob, glukóza, zahušťující látka: guarová guma a E464, bramborová vláknina, kypřící látka: hydrouhličitan sodný, regulátor kyselosti: E575
Výživná hodnota ve 100 g:
Energetická hodnota 1490 kJ/356 kcal
Tuky 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy 86 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 2,7 g
Bílkoviny včetně: 0,3 g
Fenylalanin 3,45 mg
Sůl: 0,13 g
Trvanlivost výrobku
9 měsíců
Hmotnost výrobku
1ks/500 g
Další informace
Uchovávat v chladu a suchu
Baleno v ochranné atmosféře
Vyrobeno podle HCCP
Vyrobeno v EU
Recept na pečení chleba ze směsi Pekař PKU:
Tradiční metoda:
Složení: 500g směsi Pekař, cca 440 ml teplé vody (cca 30), 2 lžíce oleje, 20g cukru, 7g instantního droždí (Dr Oetker) nebo 20-30g čerstvého droždí, 5g soli. Všechny složky důkladně rozmixujte (mixerem po dobu cca 5 minut). Připravené těsto vlijte do formy vymazané olejem, zakryjte suchou utěrkou a nechejte v teplu (teplota cca 25) po dobu cca 45 minut. Těsto by mělo dvakrát zvětšit svůj objem. Před vložením formy do vyhřáté trouby potřete těsto vodou. Pečte 40-45 minut při teplotě 220˚C. Hned po upečení vyjměte chléb z formy.
Pečení v automatické peci:
Složení: 500g směsi Pekař, 380-400 ml teplé vody (cca 30), 40g oleje, 20g cukru, 7g instantního droždí (Dr Oetker) nebo 20g čerstvého droždí, 5g soli. Vsypte do pece směs Piekarz a zbývající složky a nastavte program „gluten-free”. Po cca 2 hodinách vyjměte hotový chléb – to se týká pece Panasonic, v případě jiných pecí nastavíte standardní 3hodinový program na pečení chleba.
Recepty
Recepty
Diety a alergeny
Diety a alergeny
Bez lepku | |
Bez mléka | |
Bez laktózy | |
Bez droždí | |
Bez vajíčka | |
Nízký obsah bílkovin | |
Bez ořechů | |
Bez sóji | |
Bez cukru | |
Vegan | |
Bez palm. tuku | |
Bez kukuřice | |
Bez čokolády |