Loading...
Mouky a směsi

BEZGLUTEN - Směs MIX BREAD - na chléb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

BEZGLUTEN - Směs MIX BREAD - na chléb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

BEZGLUTEN - Směs MIX BREAD - na chléb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

Vhodné pro bezlepkovou a bezlaktózovou dietu.
Více informací
Bez lepku Bez lepku
Bez pšen. škrobu Bez pšen. škrobu
Bez mléka Bez mléka
Bez laktózy Bez laktózy
Bez droždí Bez droždí
Bez vajíčka Bez vajíčka
Bez ořechů Bez ořechů
Bez sóji Bez sóji
Bez cukru Bez cukru
Vegan Vegan
Bez palm. tuku Bez palm. tuku
Bez čokolády Bez čokolády
Skladem
Počet ks v kartónu: 6
134,42 Kč {{ formattedPriceVat }} 134,42 Kč/kg

Recept pro Vaší inspiraci

Nakupte ještě za 1 500 Kč a získáte zvýhodněný produkt z kategorie Bonusy

  • 1 500 Kč
    Zvýhodněný produkt z kategorie Bonusy
  • 1 800 Kč
    Doprava zdarma
  • 2 000 Kč
    Zvýhodněný produkt z kategorie Bonusy
  • 3 000 Kč
    Zvýhodněný produkt z kategorie Bonusy
BEZGLUTEN - Směs MIX BREAD - na chléb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6) {{ formattedPriceVat }}

Informace

Informace

BEZGLUTEN - Směs MIX BREAD - na chléb a pizzu, bez lepku 1000g

 

Složení: 

kukuřičný škrob, bezlepková celozrnná ovesná mouka 6%, rýžová mouka, zahušťovadla: xantanová guma, hydroxypropylmethylcelulóza; vláknina psyllium

Vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku.

 

 

Nutriční hodnota ve 100 g produktu:

energetická hodnota 1488 kJ / 351 kcal
tuky 0,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny    0,3 g
sacharidy 82 g
z toho cukry <1,0 g
vláknina 3,5 g
bílkoviny 1,9 g
sůl 0,058 g

 

Další informace:

Čistá hmotnost: 1 kg

Trvanlivost: 10 měsíců

Uchovávejte na suchém a chladném místě.

 

Bezlepková směs na pečení chleba a pizzy Bread Mix je vynikající produkt, skládá se z celozrnné ovesné mouky, kukuřičného škrobu a rýžové mouky. Díky vhodně zvoleným poměrům si chlebová směs zachovává vlastnosti charakteristické pro pšeničnou mouku, včetně její plasticity. Tato jedinečná receptura bez konzervantů a zvýrazňovačů vám umožní naplno si vychutnat chuť křupavého chleba a zároveň pečovat o své zdraví. Naše bezlepková směs na chléb je vhodná i na pizzy, které se skvěle hodí na příležitostné večírky i na návštěvu přátel či rodiny. Jedno balení vystačí na upečení dvou bochníků chleba nebo čtyř velkých pizz. Také se velmi snadno používá. Na přípravu těsta na pečení stačí přidat špetku soli, trochu olivového oleje, droždí, lžičku cukru a vlažnou vodu. Je třeba respektovat následující proporce: 

  • Na 100 gramů směsi se použije 100 ml vody

  • na 500 gramů směsi je cca 15 gramů čerstvého droždí

  • Na 500 gramů směsi připadá asi 7 gramů sušeného droždí

Míry uvedené pro směs bezlepkového chleba jsou orientační.

Směs na bezlepkový chléb a pizzu má dobře vyvážené složení pro usnadnění přípravy a zkrácení času stráveného v kuchyni. Pečení domácího chleba je nyní ještě jednodušší a naše hotová chlebová směs je zodpovědná za jemnou chuť a správnou texturu.

 

RECEPTY:

Chléb

  • 500 g Bread Mix BEZLEPKU

  • 1 a 1/3 lžičky soli (10 g)

  • 1 polévková lžíce cukru (15 g)

  • 500 ml vlažné vody

  • 15 g čerstvého droždí nebo 7 g sušeného droždí

  • 3 lžíce oleje + na potírání


Směs, sůl, cukr nalijte do mísy a promíchejte. Rukou nebo mixérem uhněteme těsto na hladkou hmotu, postupně přidáváme vodu s rozpuštěným čerstvým droždím, nakonec přidáme olej. Při použití sušeného droždí přidejte přímo do směsi. Těsto vložíme do olejem vymazané formy (28 x 9 cm), povrch zarovnáme, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě na cca 45 minut zdvojnásobit svůj objem. Předehřejte troubu na 200 °C s hrncem s vodou na dně. Těsto jemně potřeme olejem, vložíme do trouby a pečeme asi 50 minut (bez horkého vzduchu). Po upečení chléb vyjmeme z formy, necháme vychladnout a přikryjeme.
Chleba z pekárny - pečte na programu cca 3,5 h 

Pizza

  • 250 g Bread Mix BEZLEPKU

  • ¾ lžičky soli (5 g)

  • ½ lžíce cukru (7 g)

  • 200 ml vlažné vody

  • 10 g čerstvého droždí nebo 5 g sušeného droždí

  • 2 lžíce oleje


Směs, sůl, cukr nalijte do mísy a promíchejte. Rukou nebo mixérem uhněteme těsto na hladkou hmotu, postupně přidáváme vodu s rozpuštěným čerstvým droždím, nakonec přidáme olej. Při použití sušeného droždí přidejte přímo do směsi. Těsto přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě asi 30 minut zdvojnásobit svůj objem. Těsto rozválejte nebo namazanýma rukama vytvarujte tenký koláč, naaranžujte oblíbené přísady a pečte asi 30 minut při 200 °C (bez horkého vzduchu).

Recepty

Ořechový chléb

Ořechový chléb

Snídaně, Svačinky, Večeře

Diety a alergeny

Bez lepku Bez lepku
Bez pšen. škrobu Bez pšen. škrobu
Bez mléka Bez mléka
Bez laktózy Bez laktózy
Bez droždí Bez droždí
Bez vajíčka Bez vajíčka
Bez ořechů Bez ořechů
Bez sóji Bez sóji
Bez cukru Bez cukru
Vegan Vegan
Bez palm. tuku Bez palm. tuku
Bez čokolády Bez čokolády

Uvedené informace se v závislosti na změnách ve výrobě mohou měnit, a to včetně vyobrazení produktu.
Po obdržení výrobku doporučujeme zkontrolovat aktuální složení a hodnoty na obalu.
V případě rozdílu nás, prosíme, neprodleně informujte.

Děkujeme za projevenou důvěru a spolupráci.

Certifikáty a podobné dokumenty ke stažení
Nakupte si podle kategorií, výrobců či diet, a to velmi rychle
Zboží Vám doručíme až ke dveřím, nebo na odběrné místo
Každý týden nové recepty pro zpestření vašeho jídelníčku

Nejprodávanější produkty v kategorii
Celá nabídka

Sledujte nás
Volejte
+420 773 655 773
Pište
poradna a objednávky
Zpravodaj na e-mail

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů