BEZGLUTEN - Směs PKU nízkobílkovinné univerzální mouky, 1000g ct6
BEZGLUTEN - Směs PKU nízkobílkovinné univerzální mouky, 1000g ct6
Více informací
Informace
Informace
BEZGLUTEN - Směs PKU nízkobílkovinné univerzální mouky, 1000g
Produkt pro vlastní přípravu. Vynikající koncentrát pro pečení chleba, rohlíků, buchet a sladkého pečiva.
Složení: bezlepkový pšeničný škrob, glukóza, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, E464; vláknina, regulátor kyselosti: E 575, kypřící látka: uhličitany sodné.
Nutriční hodnota ve 100 g produktu:
Další informace: Hmotnost netto: 1000g Doba použitelnosti: 16 měsíců Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Způsob přípravy: Chléb PKU
Ingredience: 500 g Extra univerzální nízkobílkovinná směs 0,5 lžičky soli (5 g), 0,5 čajové lžičky cukru (8 g), 7 g kvasnic v prášku, 450 ml teplé vody, 3 polévkové lžíce oleje (20 g).
Příprava: Nasypte obsah sáčku do nádoby, přidejte sůl a promíchejte. Pak přidejte cukr, kvasnice, nalijte vodu (teplota kolem 26 ° C) a olej. Všechny složky důkladně promíchejte do homogenní hmoty. Těsto vložte do formy, pokryjte látkou a nechte asi 30 minut při pokojové teplotě (přibližně 20 ° C). Když těsto zdvojnásobí objem, potřete horní část chleba olejem a vložte formu do předehřáté trouby. Pečte při 180 ° C asi 40-45 minut. Během pečení neotevírejte troubu. Když je chléb připraven, vyjměte ho z formy a nechte vychladnout. Navrhovaná velikost formy 27 cm x 12 cm. Doporučuje se pečení v troubě bez cirkulace vzduchu. |
Recepty
Recepty
Diety a alergeny
Diety a alergeny
Bez lepku | |
Bez mléka | |
Bez laktózy | |
Bez droždí | |
Bez vajíčka | |
Nízký obsah bílkovin | |
Bez ořechů | |
Bez sóji | |
Bez cukru | |
Vegan | |
Bez palm. tuku | |
Bez čokolády |
Uvedené informace se v závislosti na změnách ve výrobě mohou měnit, a to včetně vyobrazení produktu.
Po obdržení výrobku doporučujeme zkontrolovat aktuální složení a hodnoty na obalu.
V případě rozdílu nás, prosíme, neprodleně informujte.
Děkujeme za projevenou důvěru a spolupráci.