Schnitzer-BIO korpus PIZZY, bez lepku / 1x100g (Bio Pizza base) ct 10
Více informací
Informace
Informace
Čerstvými přísadami obložená, v troubě do křupavá upečená - v každém okamžiku vychutnaná. Italská specialita zaručeně v bezlepkové BIO kvalitě.
Bezlepkový BIO korpus na pizzu z plnohodnotné mouky pro potěšení nejen malých domácností. Balené po jednom kusu v ochranné fólii s několika týdenní trvanlivostí.
Složení:
Složky v sestupném pořadí s označením QUID:
34% kukuřičného škrobu *, voda, 15% kukuřičná mouka *, rýžový přírodní kvásek * (rýžová mouka *, voda), slunečnicový olej *, psyllium slupka *, hrachový protein, lněná mouka *, dextróza *, mořská sůl, prášek do pečiva * (kukuřičný škrob *, okyselující látka: Tartrát draselný, zvětšovací činidlo: uhličitan sodný, jablečná vláknina *, zahušťovadlo: guarová guma *, xantanová guma, koření *, přírodní aroma.
* původ z certifikovaného ekologického zemědělství
Může obsahovat stopy sezamu, sóji, lupin a vajec.
Nutriční údaje na 100 g produktu (orientačně):
Energie | 1183 kJ / 281 kcal |
Tuk | 5,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 51 g |
z toho cukry | 2,3 g |
Vláknina | 6,8 g |
Protein | 4,3 g |
Sůl | 1,6 g |
Tip na přípravu: Korpus vyndáme z ochranné fólie a obložíme přísadami podle vlastní chuti a vložíme do předem vyhřáté trouby. Troubu zahřejeme podle potřeby na 200°C až 250°C a pečeme přibližně 10 - 15 minut.
Od roku 2000 se Schnitzer věnuje citlivé výrobě potravin se zaměřením na bezlepkovou výživu. Sortiment zahrnuje také produkty bez laktózy, sóji, ořechů, vajec a kvasnic.
Diety a alergeny
Diety a alergeny
![]() |
Bez lepku |
![]() |
Bez pšen. škrobu |
![]() |
Bez mléka |
![]() |
Bez laktózy |
![]() |
Bez droždí |
![]() |
Bez vajíčka |
![]() |
Bez ořechů |
![]() |
Bez sóji |
![]() |
BIO |
![]() |
Vegan |
![]() |
Bez palm. tuku |
![]() |
Bez čokolády |