Loading...

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Ingredience:

  • 25 g světlé mouky, bez lepku
  • 125 g čokolády na vaření
  • 125 g másla
  • 2 vejce
  • 3 žloutky
  • 60 g cukru
  • Máslo na vymazání
  • práškový cukr na ozdobu

 

Příprava:

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C (horní / dolní teplo).
  2. Roztavte čokoládu a máslo ve vodní lázni.
  3. Mezitím rozšlehejte vejce se žloutky a cukrem.
  4. Žloutky s cukrem smíchejte s moukou, rozpuštěnou čokoládou a dobře promíchejte.
  5. Vymažte hrníčky máslem. Formy naplňte přibližně do ⅔.
  6. Pečte v troubě asi 15 minut, dokud není povrch pevný, ale vnitřek je stále tekutý. Vyjměte z trouby, posypejte cukrem a ihned podávejte.

Štítky:

Certifikáty a podobné dokumenty ke stažení
Nakupte si podle kategorií, výrobců či diet, a to velmi rychle
Zboží Vám doručíme až ke dveřím, nebo na odběrné místo
Každý týden nové recepty pro zpestření vašeho jídelníčku
Sledujte nás
Volejte
+420 773 655 773
Pište
poradna a objednávky
Zpravodaj na e-mail

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů